Home > Wie zijn wij? > Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Masjiach, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Masjiach ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Masjiach.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Masjiach ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Masjiach. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van Masjiach. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com Sponsorkliks een commissie uit en profiteert Masjiach hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch jouw sponsordoel weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor jouw sponsordoel is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Masjiach dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Bezoek de SponsorKlikspagina van Masjiach

 

Direct naar de winkels
Hieronder vind je een kleine selectie van de winkels die met Sponsorkliks werken. Gebruik de link om er direct te bestellen namens Masjiach. Staat je winkel er niet bij? Ga dan kijken op de site van Sponsorkliks of deze wel meedoet!

Coolblue Bezoek Coolblue nu
bol.com     Bezoek bol.com nu!
Booking.com Bezoek Booking.com nu!
Thuisbezorgd Bezoek Thuisbezorgd nu!
HEMA Bezoek HEMA nu!
Greetz Bezoek Greetz nu!
Viking Bezoek Viking nu!
Media Markt Bezoek Media Markt nu!
Ali Express Bezoek Ali Express nu!
iBood Bezoek iBood nu!